Balter Bau Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. +36-70/38-00-460

Cégünkről

A Balter Bau Kft. 2006 októberében alakult, de magánvállalkozásként már 2004-ben kezdtünk családi házakat építeni.
A több mint 10 év alatt szerzett tapasztalat tette lehetővé, hogy a megépített családi-, iker- és társasházaink magas színvonalon, rövid határidővel felépülhessenek.

A kezdeti magánvállalkozásként induló építőipari munkálatokat napjainkra széles körű szolgáltatásokkal kiegészült építőipari tevékenység váltotta fel.

Saját telephellyel, tervezőirodával és megbízható szakembergárdával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Immáron több, mint 10 éve dolgozunk ugyanazon alvállalkozói körrel, mely nagyban segíti a határidők pontos betartását, a magunktól és Megbízóinktól elvárt tökéletes minőséget.

A piaci igényekre reagálva 2009-ben bővítettük szolgáltatásainkat, és megnyitottuk konyhastúdiónkat, ahol képzett értékesítő és lakberendező kollégánk rendkívül rövid határidő alatt fénykép minőségben megtervezi az Ön által megálmodott konyhabútort, bútort, beépített bútort, corpus bútor, de igény esetén teljes körű lakberendezési tevékenységet is vállalunk.

 http://www.kreativkonyhastudio.hu/

A mai környezettudatos és energiatakarékos szemlélet egyre több megbízónkat ösztönöz alacsony energiafelhasználású és passzív házak építésére. Az alacsony hőátbocsátási tényezőnek (U≤0,2 W/m2k) köszönhetően hagyományos gázfűtés mellett napenergiával, talajhővel is hatékonyan üzemeltethetőek. Ehhez azonban már a tervezési fázisban kidolgozott műszaki koncepcióval kell rendelkezni, hogy az egyedi gépészeti megoldásokkal valóban komfortosan és költségkímélően működjön az épület. Cégünk a tervezést és kivitelezést is egy kézből kínálja, hogy kiszámítható határidővel minőségi otthonok születhessenek.

Győri irodánkban előre egyeztetett időpontban szeretettel várjuk Önt, ahol teljes körű felvilágosítást és az építkezéssel kapcsolatos teljes ügyintézést, biztosítunk.

Irányelveink az építésben és a vállalkozásban:

  • Magas színvonalú minőség
  • Határidők betartása
  • Korrektség