Balter Bau Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. +36-70/38-00-460

Szolgáltatások

Családi házak és Társas házak építése:

Az energiaárak kiszámíthatatlan emelkedésével új irányt vett az építőipar. Az elmúlt években a téglaházak mellett megjelent a fokozott hőszigetelésű és alternatív energiaellátású házak iránti érdeklődés. Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig magas minőségi színvonalú szolgáltatásokat nyújt, melyet az új technológiákhoz szükséges gépekkel, szerszámokkal és folyamatosan képzett szakemberekkel biztosít.

A mai környezettudatos és energiatakarékos szemlélet egyre több megbízónkat ösztönöz alacsony energiafelhasználású és passzív házak építésére. Az alacsony hőátbocsátási tényezőnek (U≤0,2 W/m2k) köszönhetően hagyományos gázfűtés mellett napenergiával, talajhővel is hatékonyan üzemeltethetőek. Ehhez azonban már a tervezési fázisban kidolgozott műszaki koncepcióval kell rendelkezni, hogy az egyedi gépészeti megoldásokkal valóban komfortosan és költségkímélően működjön az épület.

Üzleti és Ipari létesítmények építése, felújítása

Lakberendezés
Lakberendezési szolgáltatásokat a legtöbb építtető túl későn veszi igénybe. Tervező és kivitelező irodaként látjuk, milyen hátrányai vannak, ha a lakberendező már az engedélyezett tervek vagy esetleg kivitelezés közben lép a képbe. Ezt elkerülendő javasoljuk, hogy az építészeti tervezés során kérje fel lakberendezőnket.

Tervezés:
Az egyedi építészeti terveket Pálla Károly és Pálla Zsuzsanna okleveles építészmérnökök által vezetett építésziroda készíti, amely eddig több mint 100 családi házat és társasházat tervezett megyében, így nagy gyakorlattal rendelkeznek a építéshatósági követelmények területén.

Saját Tulajdonú ingatlanok bérbeadása és eladása
lásd: aktuális ingatlan ajánlataink

Bútorgyártás
www.kreativkonyhastudio.hu