Balter Bau Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. +36-70/38-00-460

"ESZKÖZBESZERZÉS ÉS INFORMATIKAI FEJLESZTÉS A BALTER BAU KFT.-NÉL" CÍMŰ PROJEKT BEFEJEZÉSE

A Balter Bau Kft. 40,840 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból. A projekt a „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” pályázati kiírás keretében valósult meg. A projekt összköltsége 102,675 millió forint volt.

A Balter Bau Kft. fő tevékenysége bútor és elektronikai cikk értékes, valamint az építőipari és lakberendezés. A pályázó társaság 2006-ban került megalapításra. A társaság és a projekt elsődleges célja a versenyképességünk növelése és a gazdasági változásoknak megfelelő aktuális piaci igények kielégítése.

A társaság a verseny- és adaptációs képességének folyamatos javítására törekszik, melynek az önköltségi szintek csökkentése és a hatékonyság javítása az elsődleges célja. Ezen felül a piaci igényekhez való alkalmazkodás mellett a vevői igények minél magasabb szintű kiszolgálására törekszik a társaság, melynek érdekében valósította meg technológiai fejlesztését, melynek segítségével jelentős lépést tud tenni a versenyképességének további növeléséhez.

Az eszközbeszerzés keretében 1 db Konica Minolta bizhub C224e színes másológép került beszerzésre és üzembe helyezésre.

Az infrastrukturális és ingatlan beruházás keretében megépült egy új, exkluzív bemutatóterem és irodaépület, ahol teljes körűen tudja értékesíteni a társaság minden szolgáltatását és kereskedelmi tevékenységét is teljes palettában be tudja mutatni.

A projekt megvalósításának eredményeképp a társaság erősíteni tudta verseny- és adaptációs képességét, valamint a projekt hozzájárult a meglévő munkahelyek megtartásához.